За Бизнеса

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Едно от най-важните неща за всеки бизнес е да осигури комфорта на клиентите си в летните горещини и през студените зимни дни. Решението е много просто - избор на подходяща професионална климатична инсталация съобразена индивидуално с Вашите нужди. Изборът на професионални климатици, които ще отговорят и на най-взискателните изисквания на бизнеса, е наш приоритет. Качественият монтаж е нашият талант. Доволните клиенти са нашата цел.
ПРОФИЛАКТИКА И СЕРВИЗ

ПРОФИЛАКТИКА И СЕРВИЗ

Независимо каква климатична инсталация ще изберете, то неминуемо идва момент за поддръжка. Нашите висококвалифицирани специалисти ще осигурят безупречна поддръжка на Вашата климатична инсталация независимо дали става въпрос за профилактика, дребен ремонт или е необходима по-сериозна намеса. Нашите висококвалифицирани специалисти са обучени в поддържането, експлоатацията и ремонта на промишлени и битови хладилни и климатични инсталации. Разполагаме с необходимите инструменти и технологична екипировка за бързо и ефективно приключване на ремонта. ITS е лицензирана от Българската браншова камара по машиностроене за извършване на дейности по сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи за проверка на херметичност на фреонови и амонячни инсталации. Всички изисквания относно здраве, сигурност, качество и опазване на околната среда са приоритетни и се спазват от екипа ни.
Абонаментно обслужване

Абонаментно обслужване

В заетото ежедневие нямате време да мислите за поддръжка на съоръженията осигуряващи Вашия комфорт. За Вас е нашата услуга абонаментна поддръжка. Това включва компетентна консултация, предимство пред останалите чакащи клиенти без абонамент, профеионална, качествена и квалифицирана сервизна дейност, гаранция за извършените ремонти, оригинални резервни части и нови компоненти на преференциални цени. Независимо какъв тип климатична инсталация предпочетете, ние ще се погрижим да не усетите смяната на сезоните.
Промишлено хладилно оборудване

Промишлено хладилно оборудване

Ние доставяме, и монтираме оборудване за ХВП и различни производства на студоносители Амоняк и Фреон. Въздухохладители, кондензатори, хладилни модули и охладителни кули, агрегатирани съоръжения: компресорно-кондензаторни модули с различна мощност взависимост от предназначението им и температурните изисквания.
Хладилни съоръжения и автоматика

Хладилни съоръжения и автоматика

Ние доставяме, инсталираме и сервизираме Амонячни и фреонови съоръжения: Въздухохладители, кондензатори, компресори, хладилни модули и охладителни кули, агрегатирани съоръжения: компресорно-кондензаторни модули с различна мощност взависимост от предназначението им и температурните изисквания. Доставяме и инсталираме хладилна автоматика и управления
СЕРТИФИКАЦИЯ

СЕРТИФИКАЦИЯ

Фирмата ни притежава сертификат от ББКМ, съгласно регламент 517/2014г за извършване на ремонт, поддръжка или сервизно обслужване; извеждане от експлоатация на стационарно хладилно, климатично и термопомпенооборудване, съдържащо над 3кг флуорсъдържащи парникови газове. Изготвяме досиета на съоръженията и работим в тесен контакт с инспектиращите служби в страната.
Стерилизатори

Стерилизатори

Ние произвеждаме Сух Електрически Стерилизатор серия ССЕ 70 - /70литра/

Предназначен за стерилизация и сушене на инструменти и материали, позволяващи топлинна обработка при температура до 180 градуса /Целзий/. Изработен от Нетоксични и Неканцерогенни материали подходящи за употреба в хранително-вкусовата промишленост. Термична камера изработена изцяло от Неръждаема стомана и позволяваща лесно почистване.

Изключително лесно управление с микропроцесорен контрол на температурата и времето. Термоизолация от Минерална вата, позволяваща поддържането на работните параметри и намаляща разхода на ел. енергия. Консумация само 1800W/h.

Освен за медицински цели, стерилизаторите са особено подходящи за детски градини, домове и ясли. Еднократна вместимост 33-35 комплекта /купичка, чиния, шола и прибори за хранене/. Приборите могат да се разположат на една или две етажерки изработени от Неръждаема стомана.

Стерилизаторът е лицензиран и отговаря на всички европейски стандарти.

Свържете се с нас

+359 38 66 36 52

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес

Интелиджънт Техникъл Системс ЕООД
бул. Освобождение №10
6300, Хасково
България


Нашите акредитации