Избор и монтаж на климатик за дома

Ние от ITS имаме повече от 25 годишен опит в проектирането, монтажа и обслужването на климатичната и вентилационната техника. Благодарение на професионализма си ние сме Вашият верен партньор в избора на подходящ климатик за дома и офиса. Можете да разчитате на нас за професионално изпълнен монтаж и сервиз.
ИЗБОР НА КЛИМАТИК

ИЗБОР НА КЛИМАТИК

Независимо дали търсите климатик за отопление или охлаждане, нашите специалисти ще Ви помогнат да изберете най-подходящия модел за Вашето помещение с оглед на размера и височината, както и на желания резултат. Ще Ви предложим варианти, които да Ви осигурят комфорт през лятото и уютна топлина през зимата. Дали ще бъде голям или малък, с класически стенен монтаж, касетъчен или подов, а защо не и колона - ние ще Ви помогнем с този избор, съобразен с архитектурните особености на помещението.
МОНТАЖ НА КЛИМАТИК

МОНТАЖ НА КЛИМАТИК

Монтажът на климатика е следващото по важност нещо след избора на самия уред. Избирането на оптимално място за разположение на климатика в къщи е съществено за осигуряване на комфорта в помещението оптимизирайки въздушния поток. Интелигентното поставяне на вътрешното и външното тяло повишава енергийната ефективност съкращавайки максимално тръбния път и загубата на енергия. Разполагайки с цялото необходимо оборудване за монтаж, ние можем бързо и самостоятелно да поставим климатика ви без да ни е необходима помощ от трети лица. Оставете монтажа на нас, а Вие се насладете на комфорта у дома!
РЕМОНТ НА КЛИМАТИК

РЕМОНТ НА КЛИМАТИК

Климатиците, както като че ли и всичко останало, имат склонността да се повреждат в най-неподходящия момент. Не за пръв път чувате за някого, който е пуснал климатика си в първия по-студен есенен ден само за да установи, че нещо му има. Неслучайно това е и най-активният сезон в нашата работа. Можете да разчитате на нас за експедитивен гаранционен и следгаранционен сервиз на Вашия климатик. Профилактиката е дейността, която удължава живота на Вашия климатик, предпазва го от последващи повреди и скъпи ремонти.
АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ

АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ

Не на последно място, неприятно е да ви се наложи скъп непредвиден ремонт. В тази връзка. на ваше разположение сме и за абонаментно обслужване на климатика. В това влизат индивидуален подход, бързо отстраняване на повредата, предимство пред останалите чакащи ремонти без договор за обслужване, а също така и преференциални цени за подмяна на стар климатик или резервна част с нови.

Свържете се с нас

+359 38 66 36 52

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес

Интелиджънт Техникъл Системс ЕООД
бул. Освобождение №10
6300, Хасково
България